Jegyvásárlás


Program


Mesék a Tejúton túlról

Mesék a Tejúton túlról

Mesék a Tejúton túlról

Berg Judit meséjét az Aranyszamár Színház adja elő.

Képzeld el, hogy összeveszel egy barátoddal egy biciklin. Ez bármikor megtörténhet veled. Még az is, hogy dühödben ráncigálni kezded a járgányt. No de mit szólnál ahhoz, ha ezek után a bicaj se szó, se beszéd, elragadna mindkettőtöket, és kilőne veletek az űrbe? Tényleg, bringáztál már a Tejúton? Mesénk két hősével – Tücsökkel és Bojtival – pontosan ez történik. És ez csak a kezdet! Ki tudja, hova pottyannak? Talán a Tejút egyik elhagyott zsákutcájának még elhagyatottabb bolygójára? Meglehet.

Ha velük tartasz, mindenre fény derül. Te is végigjárhatod a Bátrak Útját, megtudhatod, hogyan győzhető le a Nagy Homokszörny, miért szomorú a hatalmas kőember, és miért félnek a Fűszermanók a Bumfurdoktól. És ha már mindezt tudod, még hátra van egy különleges feladat. Készen állsz a nagy utazásra? Akkor: Vigyázz! Kész! Rajt! A báb- és film-animációra épülő előadást ajánljuk minden Nagy Utazónak, Felfedezőnek és Kalandornak.

Ajánló


2021 utolsó éjszakáján a Be Massive Szilveszteren különleges vizuál és tökéletes hang fogja biztosítani a minőségi szórakozást a Várkert Bazár…

A DIÓTÖRŐ 2.0 és a KARÁCSONYI ÉNEK után az oDEon - ZeneTheatrum idén a - GRINCS, ami nincs? - című…

A Valahol Európában Radványi Géza azonos című filmjének zenés változata, a legsikeresebb magyar musicalek egyike