Jegyvásárlás


Program


Mesék a Tejúton túlról
2

Mesék a Tejúton túlról

Képzeld el, hogy összeveszel egy barátoddal egy biciklin. Ez bármikor megtörténhet veled. Még az is, hogy dühödben ráncigálni kezded a járgányt. No de mit szólnál ahhoz, ha ezek után a bicaj se só, se beszéd, elragadna mindkettőtöket, és kilőne veletek az űrbe? Tényleg, bringáztál már a Tejúton?…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 13. vasárnap, 11:00

Berg Judit – Strausz Tünde: Mesék a Tejúton túlról
Aranyszamár Bábszínház

Mesénk két hősével – Tücsökkel és Bojtival – pontosan ez történik. És ez csak a kezdet! Ki tudja, hová pottyannak? Talán a Tejút egyik elhagyatott zsákutcájának még elhagyatottabb bolygójára? Meglehet. Ha velük tartasz, mindenre fény derül.

Te is végigjárhatod a Bátrak Útját, megtudhatod hogyan győzhető le a Nagy Homokszörny, miért szomorú a hatalmas kőember, és miért félnek a Fűszermanók a Bumfordoktól. És ha már mindezt tudod, még mindig hátra van egy különleges feladat. Meg kell oldanod Fordítottország rejtélyét. Másképp nem juthatsz haza. Márpedig haza kell jönni, mert Anya vár és különben is mindenkinek el kell mesélni mi történt Veled.

Készen állsz a nagy utazásra? Akkor: Vigyázz! Kész! Rajt!

A báb és film – animációra épülő előadást ajánljuk minden Nagy Utazónak, Felfedezőnek és Kalandornak.

Rendező: Schneider Jankó
Báb és díszlettervek: Schneider Jankó
Zene-stúdiómunkák: Nánási Péter
Báb és díszletkészítés: Tóth Zsuzsa, Kakuszi Zoltán
Filmes animáció: Zubán Dániel Rafael
Szereplők:
Érsek- Csanádi Gyöngyi
Baranyai Anita
Erdei Gergő

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!