Jegyvásárlás


Program


Mesében állunk csoda-kertben
2

Mesében állunk csoda-kertben

Piros Ildikó neve ismerősen cseng az ország minden táján, azonban a soproni közönség számára különösen kedves lehet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 17:00

Jó pár éven keresztül voltak jelen a Soproni Petőfi Színház életében, társulatában, férjével Huszti Péter színművésszel. A művészházaspár kimagasló alakításait máig szívükbe zárták a soproni nézők, hiszen tehetségük, kedvességük, a nézők iránti szeretetük tette őket azzá, akik. 

 

Piros Ildikó néhány évvel ez előtt egyszer már visszatért Sopron kulturális életébe, az Abigél titkai című önálló estjével. Idén tavasszal ismét elérkezik a pillanat, amikor a művésznőt láthatja a nagyérdemű! Áprilisban újabb önálló estjével örvendezteti meg a soproni közönséget Mesében állunk csoda-kertben címmel.

Ajánlatunk


A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!