Jegyvásárlás


Program


Meo Culpa x Zahár Fanni - Electric Lounge

Meo Culpa x Zahár Fanni - Electric Lounge

Meo Culpa évek óta a világzene és az elektronika vegyítésének egyik nagykövete, akinek gyűjtései igen változatosak, de zeneiségének középpontjában mindig az érzelmek és a törzsi hangzások állnak, egyszerre operál progresszív és ősi elemekkel. Kulturális szervezőként számos rendezvény (Ethnotech, Zengető, WaterVibes, Petendi Pajta, Pontoon Live Jam) zenei palettája fűződik a nevéhez és a RadiOzorán futó Sacraticum műsora is rendszeresen hallható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 20. csütörtök, 20:00

Zahár Fanni korosztályának egyik legismertebb hazai zenésze, akit a világ jazz színtérének számos pontján tartanak számon Berlintől Londonig. Fiatal kora ellenére megszámlálhatatlan producerrel és zenekarral működött már együtt, szinte a vérében van kooperáció. Hamarosan saját szerzeményeit is megjelenteti Zakhorov néven.

Meo Culpa és Fanni nem először lépnek fel közösen, az évek során a Daad fesztivál, a Művészetek Völgye, a Pontoon, a Dürer Kert és a Lupa színpadán is bizonyították már, hogy milyen könnyen tudnak egymásra hangolódni.

Ezúttal kedvenc környezetükben lesznek a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében, hiszen mindketten szeretnek a szabad ég alatta, mezítláb a fűben játszani.

Esőnap: 2023.július.27.
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!