Jegyvásárlás


Program


Mellettünk
3

Mellettünk

A közös identitásról, régről és máról, identitásról és szülőkről, magukról, a falusi gyerekkorról és szerelmes kamaszokról, és persze az új regényhősről, Veráról mesélnek a Grecsó-fivérek más-más nyelven, mégis dialógusban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 27. szombat, 20:30

MELLETTÜNK
Grecsó Krisztián és Grecsó Zoltán összművészeti estje
Az Orlai Produkció előadása

Grecsó Krisztián – próza
Grecsó Zoltán – tánc - improvizáció

Közreműködnek:
Bagi Anna Borbála - zongora
Törőcsik Franciska - ének
Látvány: Gothár Márton

A közös identitásról, régről és máról, identitásról és szülőkről, magukról, a falusi gyerekkorról és szerelmes kamaszokról, és persze az új regényhősről, Veráról mesélnek a Grecsó-fivérek más-más nyelven, mégis dialógusban. A zene és a tánc felel az írásokra, de nem magyarázza a szöveget, nem pantomim. A közös este inkább élvezetes, különös küzdelem, lelki leltár, virtuális családállítás. Eltérő nézőpontok, más formák, a közös gubancok körül.
Szerelmek szövődnek, édes-bús történetek kerülnek elő az almáriumból. Tartalmas, mégis intim, könnyed szórakozás, egy zenés-táncos színházi pódiumest a családról, a szerelmekről, az első nagy szerelemtől az első válásig.

Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, egy részben
Esőhelyszín: Városháza díszterem (Városház tér 3.)

A jegy megvásárlása a Ferenczy Múzeum Díszletek közt  - Szentendrei Teátrum 50 című kiállításának (Szentendrei Képtár, Fő tér 2-5.)  megtekintésére is jogosít.

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!