Jegyvásárlás


Program


Megy, Megáll, Marad - Felnőtt belépőjegy

Megy, Megáll, Marad - Felnőtt belépőjegy

Állva, mozdulatlanul nekivágni a világnak, annak az útnak, melynek hiányzik a kezdő- és végpontja, nincs visszatérés, és hely sincs, ahová el lehetne jutni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A rágondolás ­– függetlenül a létezésétől – olyan erős tény, hogy kizár minden spekulációt, mégis titokzatos marad. Egy elérni kívánt pont, a láthatatlan bolyongások színtere, ahol maradni érdemes, ahol állni kell.

Az egyensúly utáni törekvésre, a mozdulatlanságban rejlő mozgások lehetőségére, identitásunk bizonytalanságaira keressük a lehetséges értelmezési szempontokat, megfogalmazási módokat, válaszokat, a felkért képzőművészekkel együtt.

A kiállítás angol címét újra olvasva utasításokat, parancsszavakat ismerhetünk fel: „Go, Stop, Stay”. Vajon kinek vagy minek szólnak ezek a parancsok? A minek fontos kitétel, hiszen a gépi programozási nyelvek szintaxisával találkozhatunk immár kortárs képzőművészeti kontextusban. Egyre inkább technologizálódó társadalmaink dehumanizáló jelenségeire is reflektálnak a kiállítók.

A tárlat egy szubjektív válogatást mutat be a környező országok, Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria és természetesen Magyarország művészeitől, miközben a régió kortárs képzőművészeti tendenciáiba is betekintést nyújt.

A kiállító művészek:  Ana Petrović (HR), Céline Struger (AT), Eva Petrič (SLO), Ilauszky Tamás (H), Makra Zoltán (H), Martin Piaček (SK), Juhász Rokko (SK), Palatinus Dóra (H), Roland Wegerer (AT), Silvia Amancei & Bogdan Armanu (RO), Szabó Eszter Ágnes (H), Tatjana Milutinović Vondraček (SRB).

Kurátorok: Szalai Kata, Vojnits-Purcsár Vító

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!