Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



Debussy és mások művei

Műhelyvezető: Jókuti András (gasztroblogger)
Mesélő: Mona Dániel

A monumentális épületek után sokkal kisebb dolgokra fókuszál a Hangok a műhelyből című évad következő előadása: a tányérokra. Hiszen zenét szerezni legalább olyan izgalmas, mint főzni. Követhetjük a receptet, vagy akár saját ízlésünk mentén változtathatunk az arányokon, hozzávalókon. Végtelen kísérletezés, amely során csakis az számít: finom-e a végeredmény. Ez múlhat a legapróbb adalékokon is. Egy jól eltalált fűszerrel szinte újjászületik az étel. Aztán ott van a fine dining… A menüt olvasgatva olyan kombinációkat találunk, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy megférnek egymás mellett a tányéron. Pedig milyen jól kiegészítik egymást! Mindez igaz a zenére is. Debussy például sosem szégyellt semmi rendhagyót beledobni zenei kondérjába, hogy kikeverje a kívánt hangzást. Műveit gourmet módjára kell ízlelgessük, hogy minden karaktert kiérezzünk. A matiné kalauza Jókuti András (Világevő), aki zenerajongó étteremkritikusként pontosan tudja, mitől nyaljuk meg a tíz ujjunkat.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánló


Péter Bence világhírű virtuóz zongoraművész, zeneszerző és zenei producer, aki egyben “A világ leggyorsabb kezű zongoristája” címet is viseli, amivel…

HOLDFÉNY ESTEK 2024 26. alkalommal nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán

A The Dire Straits Experience előadásában csendülnek fel az ikonikus zenekar dalai 2024. augusztus 11-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!