Jegyvásárlás


Program


Medikus Zenekar, km: Vox Mirabilis Kamarakórus, vez: Dubóczky Gergely
3

Medikus Zenekar, km: Vox Mirabilis Kamarakórus, vez: Dubóczky Gergely

A Medikus Zenekar a Semmelweis Egyetem rendezvényeinek rendszeres résztvevője, de nagy sikerrel szerepeltek többek között Bayreuthban, Svájcban, Budapesten a Zeneakadémián és a legutóbb idén márciusban a Müpában is. Tagjai elsősorban az orvosi egyetem hallgatói, valamint több hazai felsőoktatási intézmény diákjai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 25. kedd, 20:00

A Medikus Zenekar a Semmelweis Egyetem rendezvényeinek rendszeres résztvevője, de nagy sikerrel szerepeltek többek között Bayreuthban, Svájcban, Budapesten a Zeneakadémián és a legutóbb idén márciusban a Müpában is. Tagjai elsősorban az orvosi egyetem hallgatói, valamint több hazai felsőoktatási intézmény diákjai.  A 12 évvel ezelőtt alakult együttes művészeti vezetője és karmestere 2009-től Dubóczky Gergely.

A Covid-19 magyarországi megjelenése óta először lép színpadra teljes létszámmal a Medikus Zenekar, amelynek tagjai közül számos fiatal szakember erő feletti munkát végzett a fertőzött betegek gyógyításában.
A korlátozások enyhítése óta a zenekar újra próbákat tart, hiszen a zene éppúgy az életük része, mint a hivatásuk, és szeretnék megörvendeztetni a közönséget ezen az augusztusi estén egy kellemes programmal, amelyben Debussy és Mendelsson remek és népszerű művei hallhatók.

Műsor:

Debussy: Egy faun délutánja
Debussy: Petite Suite
Mendelssohn: Szentivánéji álom - részletek

Közreműködik: Vox Mirabilis Kamarakórus

Vezényel: Dubóczky Gergely

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!