Jegyvásárlás


Program


MÁV Unokák/3.  11:30

MÁV Unokák/3. 11:30

Műsor
Együtt zenélünk – 1. a parafónia zenekarral
Műsoron Vivaldi, Bach, Albinoni, Pachelbel, Haydn, Beethoven, Csajkovszkij, Grieg, Scott Joplin és Kodály Zoltán művei.

Közreműködik: Parafónia Zenekar
Műsorvezető: Székely Edit
Vezényel: Fabényi Réka

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 11:30

A Parafónia Zenekar fogyatékkal élő gyermekek zenei foglalkoztatása céljából alakult 1995-ben, Vető Anna vezetésével. Közismert a zene óriási fejlesztő hatása minden gyermek számára, ez a hatás az értelmileg sérült embereknél még sokkal fontosabb. Minden tevékenységben, az iskolai oktatás során és felnőtt életükben is eredményesebbek lesznek, és ami a legfontosabb, az énekléssel, hangszerjátékkal átélhetik a zenélés örömét. Ebben a tevékenységben nagy segítség volt egyrészt a híres zeneszerző, a német Carl Orff által kifejlesztett ütőhangszerek sokasága és a Heinrich Ullrich gyógypedagógus által kidolgozott „színes kottarendszer.” Az együttes neve, amelyet 2003-ban vett fel, a latin „para” (kicsit különböző) és „fónia” (együtthangzás) szavakból állt össze. A zenekar rengeteg fellépéssel büszkélkedhet, rádió- és tévéfelvételek, rangos fesztiválok vendégei voltak, felléptek a Zeneakadémián, a Müpában, jártak több országban. Vezetőjük, Fabényi Réka, ének-zene tanár. Műsorukat a klasszikus zene kimeríthetetlen kincsestárából állítják össze, de szerepelnek benne régi korok, illetve különböző népek táncai is. Közös hangversenyünkön az együttes saját repertoárjából mutat be válogatást, majd közösen muzsikál a MÁV Szimfonikusok zenészeivel is.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!