Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadásokEzúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a március 16-ára tervezett „Máté Bence – Vértelen vadászat – természetfotók kulisszatitkai a világ körül” c. előadásra a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban, szeptember 12-én, szombaton kerül sor. Az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek, s jegyek is vásárolhatók.
Ha szeptemberben még mindig érvényben lennének a tiltások, akkor ugyanilyen feltételekkel új időpontot tűzünk ki. Megértésüket és együttműködésüket hálásan köszönjük.

 

 

 

.Mi történt a piros Zsigulis sráccal, aki közel tíz éve, „a láthatatlan madárfotós” néven vált ismertté a Spektrum tévécsatornán?

Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el ezt a szórakoztató előadást.  

Alkotásaival Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oszkárjaként számon tartott díjat.

Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára.

Előadásai egy modern kivitelezésű, hatalmas, ingyenes, kültéri kiállítássorozatra épülnek, amelyet 2019-ban nyolc hazai városban csodálhat meg a nagyérdemű.
Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak.

Ajánló


A világhírű természetfotós, Máté Bence előadása egy éven belül harmadjára a Budapesti Kongresszusi…

A „BODIES 2.0 – A bennünk rejlő univerzum” kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa…

Kreatív, látványos és élvezetes interaktív kiállítás gyerekeknek és családoknak Budapest szívében, a Király…