Jegyvásárlás


Program


Maszmók Afrikában

Maszmók Afrikában

Vertig Tímea: MASZMÓK AFRIKÁBAN
Rendező: Urmai Gábor

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 14:00


Kokoró, a kis krokodil megszökik otthonról és nekivág a szavannának. Útközben számtalan kalandba keveredik, megismeri a szavanna lakóit, mindeközben rájön, hogy éhes, szomjas, és nagyon szeretne már inkább hazamenni. Szerencsére találkozik Maszmókkal, a nagy utazóval, aki segít neki hazatalálni, pedig az nem olyan egyszerű…

Az előadás különlegessége, hogy az afrikai zenét és dalokat maguk a színészek játsszák élőben, autentikus hangszereken (dobok, csörgők, egyéb ritmushangszerek), a jelenetek humorát pedig nemcsak a gyerekek élvezhetik.

Az előadás eredeti változatát a Picaro Művészeti Produkciós Műhely mutatta be Budapesten. Most az eredeti előadás egyik alkotója, társulatunk tagja, Urmai Gábor készíti el belőle saját változatát Nyíregyházán, a kicsiknek és a velük színházba jövő felnőtteknek egyaránt.

Bemutató: 2018. április 6., péntek 17 óra – MŰvész Stúdió

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!