Jegyvásárlás


Program


Maszkura és a Tücsökraj

Maszkura és a Tücsökraj

A tízéves Maszkura és a Tücsökraj, amely eddig hat eklektikus popkorongot tett le a magyar tánczene asztalára, kiérdemelten zendíti meg válogatott és szeretett dalait a Müpa színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 14. szerda, 20:00

 A színházi környezetet megtisztelve rég nem játszott számokat is megszólaltatnak - teljesen új és mai hangzásban. A koncerten a minőségi alternatív popzene kedvelői olyan vendégeket is láthatnak-hallhatnak majd, mint Pásztor Anna, Mohamed Fatima, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi.
A csapat jellegzetes stílusát az erdélyi származású, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa határozza meg. A dalokat az ő önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják meg. Legkedveltebb számaik (Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Lady Maga!) szerepelnek az országos és a helyi rádióállomások műsorán, s több válogatáslemezre is felkerültek. „Dédelgetett ősvágyam, hogy a kulccsal, amelyet kaptam és kezemben tarthatok, a legkényesebb füleket is megnyithassam. Arcomra elégedett mosoly ül ki, ha ez megvalósul.” (Maszkura)

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!