Jegyvásárlás


Program


Marie Jones: Kövek a zsebben – Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter

Marie Jones: Kövek a zsebben – Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

A darab egy amerikai film forgatásának kulisszái mögé kalauzol el minket. A két főszereplő, esetünkben két statiszta meséli el a történetet úgy, hogy aforgatáson az összes karaktert (férfit, nőt válogatás és kegyelem nélkül) maguk keltik életre. A pillanatonként átváltozó szereplők sokat elárulnak a kisemberek sorsáról a nagyvilágban, humor, tragédia, és rengetegimprovizációval. A két bravúrszerepet két bravúrszínész, Rudolf Péter és Kállói Molnár Péter alakítja

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:

A kijelölt esőnap, az előadást követő nap, melyre a megváltott jegyek érvényesek. Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított első felvonás folytatásával 30 percet várunk) a jegyek az előadás dátumától számított 7 napon belül a vásárlás helyén visszaválthatók, illetve ha lehetőség van rá, más előadásra becserélhetők. Az első felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. Amennyiben nincs szünet, és lement az előadás fele, úgy megtartott előadásnak minősül. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról a szervezők legkésőbb a rendezvény napján 15:00 óráig, a www.vorosmartyemlekhaz.hu honlapon közleményt ad ki.

A szervezők fenntartják a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondják. Kérjük a kedves nézőket, hogy a félbeszakadt előadás esetén jegyeiket, mindenképpen őrizzék meg, mivel ez szolgál arra, hogy a pótlására kijelölt esőnapon ismét részesei lehessenek a produkciónak.

Színpad igazgató : Kelemen István

Producer : Pál Gábor