Jegyvásárlás


Program


Margaret Island - A csend színei

Margaret Island - A csend színei

Ötödik évébe lépve, 2019-ben a sokszínűség varázsát ünnepli a Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította Margaret Island zenekar.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 13. szerda, 20:00

Könnyed, pozitív és őszinte üzenetekkel teli popzenéjüknek köszönhetően a csapat az akusztikus folkpoptól indulva rövid idő alatt jelentős népszerűségre tett szert, Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és a vidéki kluboknak, fesztiváloknak és rádiós toplistáknak. A zenekar életében jelentős első hangversenytermi koncertjük invitáció az elcsendesedésre: a korábbi ismert dalokból és a legfrissebb, szeptemberben megjelent szerzeményekből kaphatunk egyedi, elgondolkodtató válogatást. A csend színei koncert az élet egyszerű igazságain, fájdalmain és örömein való ábrándozás, hangulatok sajátos szőttese lesz.

Közreműködők:

ének: Lábas Viki
gitár: Füstös Bálint
basszusgitár: Törőcsik Kristóf
gitár: Verók Tamás
zongora: Koltay Kurszán
dob: Gerendás Dániel
perka: Sárkány Bertalan

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!