Jegyvásárlás


Program


Már nem ott élek - egy indián naplója

Már nem ott élek - egy indián naplója

A “Már nem ott élek - egy indián naplója” Sherman Alexie világhírű életrajzi regényének, a Ju­nior – Egy indián naplója című könyvének az adaptációja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 19:30

Az alapmű szerzője spokane indiánként jött világra egy északnyugat-amerikai rezervátumban, és ő volt az első, aki elhagyta szülőföldjét, hogy kitörhessen a rossz anyagi körülményekből, és továbbtanulhasson. A Már nem ott élek valós eseményeken alapuló történet, melynek főhőse Arnold Spirit Junior, a fiatal karikaturista aki tizenhat éves korában átiratkozik a rezervátum szomszédságában található kisváros iskolájába. Nem elég, hogy tragédia tragédiát követ az életében, saját népe árulónak bélyegzi, mert nem hajlandó beérni az indiánok többségének kijutó sorssal. Arnold már fiatalon pontos képet kap előítéletekről, rasszizmusról, kirekesztésről, frusztrációkról, hátrányos helyzetről, indulatokról, nyomorúságról és az emberi természet hasonló árnyoldalairól.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!