Jegyvásárlás


Program


MAO – Legendás albumok: Julian Cannonball Adderley:Bossa Novas

MAO – Legendás albumok: Julian Cannonball Adderley:Bossa Novas

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 17. csütörtök, 20:00

MAO – Legendás albumok | Julian Cannonball Adderley: Bossa Novas

Közreműködik:

    Bacsó Kristóf - altszaxofon
    Ülkei Dávid - altszaxofon
    Fekete-Kovács Kornél - trombita
    Komjáti Áron - gitár
    Cseke Gábor - zongora
    Bögöthy Ádám - nagybőgő
    Csízi László - dob

Adderley a Riverside kiadónál megjelent albumai közül az utolsót 1962 végén vette fel Rióban, a Sergio Mendes zongorista vezette brazil Bossa Rio Sextettel (tagjai közt Dom Um Romaóval, a Weather Report későbbi ütősével). A Cannonball’s Bossa Nova című lemezen öt számban közreműködött még Paulo Moura is altszaxofonon, illetve Pedro Paulo trombitán. Bár az album kritikai fogadtatása kezdetben elég lanyha volt, a közönség körében igen gyorsan rendkívül sikeressé vált, s ezt mi sem bizonyít jobban, mint hogy Adderly-nek a Capitol kiadóhoz történt átszerződését követően jó néhány újrakiadást megélt még a Capitolnál is.

„Adderley éneklő szaxofon-futamai, melyek a brazil zeneszerző és zongorista, Sergio Mendes vezette együttes napsütötte riói ritmusai felett ívelnek, inkább köthetők Benny Carterhez, mint Charlie Parkerhez. Az olyan örökzöldek átdolgozásai, mint Antonio Carlos Jobimtól a Corcovado és a Once I Loved, vagy Joao Donatótól a Minha Saudades egy sorba állíthatók Stan Getz ugyanebből az időből származó legendás lemezeivel, példázva, hogy a jazz és a dél-amerikai zene kölcsönösen sokat tanultak egymástól.” Eugene Holley Jr. amazon.com


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!