Jegyvásárlás


Program


MAO Art Of Virus #3 Feat. Kuba Stankiewicz
2

MAO Art Of Virus #3 Feat. Kuba Stankiewicz

Az Art of Virus projekt élő koncertjeivel a zenekar a különleges, új kompozíciók és a nagyzenekari zenei élmény mellett beengedi közönségét az alkotói önreflexió terébe is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 20. vasárnap, 19:30

MAO Art Of Virus 3 Feat. Kuba Stankiewicz

Közreműködik:
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
Kuba Stankiewicz – zongora

A Modern Art Orchestra a 2021/22-es évadban kiemelt hangsúlyt fektet a 2020-ban online elindított zeneszerzői kezdeményezés művészeire és kapcsolódásaira. A tízrészes koncertsorozat a kilenc hangból álló vírustörzs kompozícióit mutatja be, minden alkalommal egy meghívott AOV-zeneszerzőt is bevonva a repertoárba.

Február 20-án Kuba Stankiewicz zongorista, zeneszerző lesz a MAO meghívott vendége, és a közönség megismerkedhet az általa indított Art of Virus-ág válogatott darabjaival.

Stankiewicz neve megkerülhetetlen a lengyel jazz berkeiben. Karakteres játéka a tradicionális jazzben gyökerezik, de nyitottsága minden megmozdulásában érezhető. A számos díjjal és elismeréssel rendelkező muzsikus és művésztanár a Berklee College of Music intézményében tanult, 2009-ben pedig a Wrocław-i Zeneakadémián szerzett doktorátust. Eddigi pályája során olyan formációkban működött, mint a Zbigniew Namysłowski zenekar, vagy az Artie Shaw Orchestra.

Kuba Stankiewicz és Fekete-Kovács Kornél közös lemeze, a Bridges 2018-ban jelent meg. Stankiewicz-et ugyancsak Fekete-Kovács Kornél nominálta, hogy csatlakozzon az AOV világméretű projektjéhez, melynek harmadik ágát ő indította el.

Az Art of Virus-ról:

Fekete-Kovács Kornél, a MAO művészeti vezetője kilenc hangot indított útjára, és tíz zeneszerzőt kért fel szerte a világon, hogy írjanak rövid kompozíciókat ezekre a hangokra. Ez az első 10 szerzemén  adja az Art of Virus tíz ágának alapját. A kihívás következő lépéseként az ágak elindítói két-két zenésztársukat hívták meg, akik folytatják a sort. Pár hónap alatt 486 zeneszerző csatlakozott a projekthez a világ 42 országából.

A nemzetközi alkotói együttműködésen alapuló projekt művészeti célkitűzése, hogy a vírus terjedését és viselkedését szimbolizálja, folyamatosan bővülő (mutálódó) kompozíciók formájában.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!