Jegyvásárlás


Program


Manócska Bérlet: Mátyás király bolondos bolondja
2

Manócska Bérlet: Mátyás király bolondos bolondja

Mátyás király bolondos bolondja és Pázmán lovag
Maszka Színház előadása
Gyerekszínház – az óvodás korosztály számára
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 14. kedd, 10:00

Sok zenével, nagy, látványos marionett bábokkal, élőszereplőkkel és árnyjátékkal készült előadás megjeleníti a mesék igazságos királyát, de az igazságot kereső embert is. A darab a 2008-as Reneszánsz Év alkalmából megjelentetett Új Komédiák c. gyűjteményes kötetben is helyett kapott. Árnyjátékkal, nagyméretű marionett figurákkal, élőszereplőkkel az óvodás korosztály számára ajánljuk.

A darab a 2008-as Reneszánsz Év alkalmából megjelentetett Új Komédiák c. gyűjteményes kötetben is helyett kapott.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!