Jegyvásárlás


Program


Malek Andi Soulistic Gospel / SÁTOR

Malek Andi Soulistic Gospel / SÁTOR

Néhány nappal karácsony előtt minden szívnek szüksége van feltöltődésre. Mi más lehetne a leghitelesebb zenei világ erre, mint a gospel lélekemelő hangjai? A Soulisticban Malek Andrea, a sokféle műfajban remeklő énekesnő és Jáger Bandi zongorista, zeneszerző közös álma vált valóra.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 20:00

Két stílus, a jazz és az R&B ötvözete az alap, amelyet izgalmas fűszerként népzenei hatások fogalmaznak át, s mindez most a gospel csodás varázsát hivatott megidézni. A Soulistic név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal, ennek kiteljesedése a karácsonyi hangulatra felkészítő gospelkoncert. A bevásárlóközpontokban sokszor hallott ünnepi dallamokat valódi erőt adó hangok írják felül a lelkünkben - a gospel elképesztő ereje, amely a nézőt-hallgatót észrevétlenül ragadja magával, teszi az előadás részévé. Malek Andrea és Jáger Bandi produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas zenei látásmódja, valamint a fantasztikus jazz-zenészekből álló zenekar muzsikája szép élményt ígér. A színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik és azon dolgozik, hogy a gospel üzenete eljusson a közönséghez.
Ki ne vágyna a készülődésekkel teli napok közben egy estére, amelyen a Happy Day, a Have Yourself a Merry Little Christmas, a Let It Snow vagy a Falling In Love With Jesus segít megfeledkezni a rohanásról és bearanyozni az ünnepünket?

Közreműködők:

zongora: Jáger Bandi
gitár: Balogh Roland
bőgő: Barcza Horváth József
dob. Lakatos Pecek András

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

zenés játék két részben

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!