Jegyvásárlás


Program


Magyar Költészet Napja alkalmából Horvát Péter versmondó estje

Magyar Költészet Napja alkalmából Horvát Péter versmondó estje

“Ha van ilyen professzió, hogy versmondó, akkor igen: Horváth Péter a versmondó.”
(Szabó László kommunikációs szakember, a Nemzeti VERSeny zsűritagja, 2022. október 9.)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 11. kedd, 18:00

Magyar Költészet Napja alkalmából
Horvát Péter versmondó - József Attila estje
Vers és kenyér

,,Igen, a vers nekem mindennapi táplálékom. Nem nyugszik le úgy a nap, hogy ne olvasnék el, vagy ne hallgatnék meg néhány verset. Néha ugyanazokat, néha újakat, néha csak felidézve régi emlékeket, néha keresve a mai költőgeneráció kincset ígérő írásait.”
(Horváth Péter)

Horváth Péter a 2016. óta évente megrendezett Nemzeti VERSeny döntőjében ötször állhatott a Nemzeti Színház színpadán. Versmondásait díjazták bronz, ezüst, majd a 2020-as döntőben arany minősítéssel, 2021-ben pedig az arany minősítés mellé különdíjat is kapott. 2022-ben a VII. Nemzeti VERSeny szuperdöntőjében a Nemzeti Színház színpadán az arany minősítésű versmondó cím mellett az abszolút II. helyezést is megkapta. A XXVII. Radnóti Miklós vers- és prózamondó versenyen 2022. november 5-6-án a Győri Nemzeti Színházban pedig különdíjat nyert.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!