Jegyvásárlás


Program


MAGNA CUM LAUDE

MAGNA CUM LAUDE

Helyszín:
Barba Negra Track
1117 Budapest, Neumann János u. 2.


 több

2018. május 5.
MAGNA CUM LAUDE

2018. május 5-én újra a budapesti Barba Negra Track színpadán a Magna Cum Laude!
 
Az idén 19 éves Magna Cum Laude rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda. 
 
Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül – emellett a Magnának van egy másik oldala is, a „Csak ülünk és zenélünk” koncert, aminek exkluzivitása, hogy évente csak pár hasonlót vállal a zenekar.
 
Akik ismerik a Magna munkásságát, dalait, azoknak nem fog újszerűen hatni a mélyről jövő szöveg – Misa nem a klasszikus oldaláról közelítette meg a szerelmes dal fogalmát – nem a tüzet, az újdonságot emelte a középpontba, hanem pont ez ellenkezője kapott hangsúlyt, a már együtt eltöltött idő, a házasság, az együtt való megöregedésre való vágy, mint a szerelem beteljesülése. A tavaszi lyrics klip után, az ősszel kijött a dal aftermovie változata is.
2018-ban sincs megállás, készülnek az új dalok; számos vidéki és határon túli fellépés gondoskodik a folyamatos Magna hatásról.

Ajánló


ŐSBEMUTATÓ Ismerünk mindannyian egy több mint százéves történetet, amely a mai napig nem…