Jegyvásárlás


Program


Mágikus Beatles parádé - koncert

Mágikus Beatles parádé - koncert

A Beatles zenekar teljes történetét bemutató előadás a BlackBirds együttessel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 19. csütörtök, 21:00

A budapesti Centrál színházban és a Katona József színházban is telt házzal bemutatott műsor átöleli a BEATLES együttes teljes pályafutását az 1962-es első kislemeztől (Love Me Do) az 1970-es utolsó nagylemezig (Let It Be).A zenekar 4 fő korszakát nem csak a dalokon keresztül kísérhetjük végig, de a 4 átöltözéssel az adott korszakhoz tartozó fellépőruhák is megidézik a Beatlest.

A The BlackBirds zenekar korhű ruhákban, korhű hangszerekkel adja elő a jól ismert dalokat és felidézi a BEATLES együttes fontosabb korszakait! A Bors őrmester nagylemeztől kezdve pedig + 1 zenész is a színpadra lép, a még teljesebb és hitelesebb megszólalás érdekében. A közönség egy közel 100 perces időutazásban vehet részt - egy valódi slágerparádén keresztül - többek között olyan dalokkal, mint az All My Loving,  A Hard Day's Night, Yesterday, Yellow Submarine, Hey Jude vagy a Come Together.

Az előadást egy erre az alkalomhoz készített egyedi és exkluzív háttérvetítés is színesíti!

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!