Jegyvásárlás


Program


Magas szőke/barna férfi felemás...

Magas szőke/barna férfi felemás...

Van egy ajtó, ami mindig rosszkor csapódik be. Mögötte lenge öltözetű szomszédasszonyok, féltékeny férjek, balfék rendőrök, elcsattanó pofonok és dördülő fegyverek adják egymásnak a kilincset.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 5. szombat, 19:00

Van egy ajtó, ami mindig rosszkor csapódik be. Mögötte lenge öltözetű szomszédasszonyok, féltékeny férjek, balfék rendőrök, elcsattanó pofonok és dördülő fegyverek adják egymásnak a kilincset.

"Folytatódik a „Filmek évada” a József Attila Színházban: a Macskafogó és A király beszéde után a Nagyszínpadon ezúttal egy vérbeli bohózat kerül bemutatásra. A Magas szőke barna férfi felemás… című színdarab eredetije egy francia mozi, az 1988-as Magas szőke + két szőke (eredeti cím: A gauche en sortant de l'ascenseur). Az előadás, amely egyben magyarországi ősbemutató lesz, azonban azok számára is tartogat majd meglepetést, akik jól ismerik Edouard Molinaro vígjátékát." (szinhazkritikak.blog.hu)


Az előadás a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft. közvetítésével jött létre

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!