Jegyvásárlás


Program


Lonely Circus (FR): Fall fell fallen

Lonely Circus (FR): Fall fell fallen

Ha elbotlasz a saját lábadban, de megkapaszkodsz magadban, akkor egyszer csak magad között találod magad.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 9. szombat, 20:00

A kötéltáncos és az elektronikuszene-szerző több mint 10 éve dolgozik együtt. Kutatják a cirkusz és a zene közötti viszonyt. A színpad hangzásában keresik az előadás nyelvét. A hangfalakkal és mikrofonokkal teleépített térben az artista mozgásából adódó hangokat loopolja a színpadon ülő zenész, majd vissza: a zenéből jövő rezgések megindítják az addig éppen, hogy egyensúlyban lévő tárgyakat az akrobata térfelén. Az egyensúlyozásra épülő mutatványoknál az esés a felsülést jelenti, ennél az előadásnál ez viszont csak a kezdet. Fizikai párbeszéd, egyedi hangszerek, sötét humor.

Alkotók és előadók:
Sébastien Le Guen, tárgyakon egyensúlyozás
Jérôme Hoffmann, zenei billentés
 
Rendező: Nicolas Heredia
Művészeti együttműködő: Marion Coutarel
Fény: Marie Robert
Technikus: Antonin Clair
Díszlettervezés: Sylvain Vassas, Olivier Gauducheau
 

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!