Jegyvásárlás


Program


Lóci játszik10 adventi koncert - Ünnep a Budavári Palotanegyedben

Lóci játszik10 adventi koncert - Ünnep a Budavári Palotanegyedben

Advent első vasárnapján a Lóci játszik zenekar egy vonósnégyessel és gyerekkórussal kiegészített, különleges hangulatú koncertet ad a Budavári Palotanegyedben a Lovardában. Az idén tíz éves zenekar történetét Csorba Lóci névadó frontember alapozta meg, amikor megírta első filmzenéjét. A banda a jubileumi év apropóján szeretne minden rajongójával együtt ünnepelni, aki részese volt ennek a különleges kalandnak.

Aktuális előadások



“Az adventi készülődés időszakában a lélek kell utat mutasson” - fogalmazott az együttes frontembere. A Lóci játszik december 1-én egy egészen egyedi koncerttel teszi emlékezetessé ezt a fontos évet. Dalaik akusztikus formában, vonósnégyessel gazdagítva lesznek hallhatók. Az egyedi hangszerelésben és a helyszínhez illő színpadi megszólaltatásában Farkas Izsák hegedűművész segíti majd a zenekart.

Az ünnepi koncert a ’Lóci játszik közösség’ erejét is megmutatja, hiszen a zenekar az ünnepi fellépéssel a Superar gyerekkórust támogatja majd egy különleges aukció keretein belül. A helyszínen az elmúlt tíz év fotóiból válogatott kiállítást rendeznek, a fényképeket meg lehet vásárolni, a bevételből pedig a zenekar a koncertre ellátogató kórus tagjainak további zenei élményeit fogja segíteni.

A zenekar védjegyévé vált “Lóci-féle” koncerthangulat nem marad el, csak ezúttal előbb díszbe öltöztetjük a szívünket, ünneplőt vesznek fel a dalok is, és közösen kezdjük meg az adventi időszakot egy csodálatos helyszínen – fogalmazott Lóci. Hozzátette, ha a csillagok is úgy akarják, a koncertre kijön egy új bakelit Best of címmel. Az albumon 10 év zenei anyagából szerepel válogatás, 12 dal. A lemezt először csak a koncert napján, a helyszínen lehet majd megvásárolni.

Közreműködők:

Follow The Violin All Strings vonósnégyes és a Superar (Superar Zeneművészeti Alapítvány)

VIP Sabrage és warm up szolgáltatás

 Élvezd a koncert előtti pillanatokat egy kis kényeztetéssel a Főőrség éttermében!

A csomag tartalma:

  • 2 pohár pezsgőt vagy 100% rostos üdítőt
  • ínycsiklandó sajt-sonka tál
  • látvány sabrage pezsgőbontás
  • hely foglalása a koncert teremben

 Mi az a sabrage?

A francia hadseregben szolgáló huszárok híresek voltak bátorságukról és különleges megjelenésükről. A sabrage ebben a környezetben alakult ki, a huszárok technikája később fontos eseményeken és katonai ünnepségeken is elterjedt. A sabrage egy hagyományos pezsgőbontási módszer, amely során egy speciális sabrage karddal vagy pengével vágják le a pezsgő/champagne palack nyakát. Ez a gyakorlat eredetileg a francia huszárok között vált népszerűvé a 19. században látványossága és eleganciája miatt.

Találkozási pont: Főőrség Étterem és Kávéház, bejárat, 17:30!

Ajánló


Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!