Jegyvásárlás


Program


Litera - előszilveszteri mulatság

Litera - előszilveszteri mulatság

"Milyen ország ez? Milyen az arca?" - kérdezi Esterházy szereplője a Búcsúszimfóniában, s mi volna e kérdés megválaszolásánál mai napság aktuálisabb? A lehetséges válaszok reményében a 10. születésnapját ünneplő Litera összehívja a Trafóba a nemzeti konzultációt, hogy kedves szerzői, a szakma neves terapeutái megvizsgálják az ország elmeállapotát, felállítsák a diagnózist, s a jelenlevő páciensek örömére a terápiára is javaslatot tegyenek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 20:00

Bodor Ádám, Dragomán György, Fehér Béla, Parti Nagy Lajos, Rakovszky Zsuzsa, Spiró György, Szilágyi Ákos, Takács Zsuzsa és Térey János térképezi fel a haza mentális állapotát, Márkos Albert zenei és Vj Unflyable vizuális asszisztenciája mellett, kiállítva a zárójelentéseket. Ennek birtokában a nemzet doktora, drMáriás és a Tudósok zenéjére mulathat reggelig a közönség - ez a kollektív tünetcsoport.

Litera – az irodalmi portál - http://www.litera.hu/ - litera@litera.hu

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!