Jegyvásárlás


Program


Liszt-kukacok Akadémiája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon. Újzenei játékok - 6-10 éveseknek

Liszt-kukacok Akadémiája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon. Újzenei játékok - 6-10 éveseknek

Az Átlátszó Hang immár hagyományos gyerekprogramjának résztvevői ez alkalommal Vidovszky László 1972-es Autokoncert című művének gyerek-variációját készítik el.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 12:00

Liszt-kukacok Akadémiája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon
Újzenei játékok – 6-10 éveseknek

A workshop során a résztvevők különböző tárgyakkal keltett hangokból készítenek közös, játékos kompozíciót, az Autokoncert időbeli szerkezetére reflektálva.

Foglalkozásvezető: Fazekas Gergely

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont, Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!