Jegyvásárlás


Program


Liszt Ferenc Kamarazenekar, Agata Szymczewska (hegedű)

Liszt Ferenc Kamarazenekar, Agata Szymczewska (hegedű)

A Liszt Ferenc Kamarazenekar évadzáró koncertjén az ifjú lengyel hegedűs tehetséggel, Agata Szymczewskával lép színpadra, akiről azt írta a londoni The Times, hogy „olyan korát meghazudtoló kiegyensúlyozottsággal, tekintéllyel és zenei intelligenciával játszik, mely a fiatal, tüzes Ida Haendelre emlékeztet.”  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 25. szombat, 19:30

A világhírű lengyel hegedűművészhez történő hasonlítás nem véletlen, hiszen mindketten lengyel származásúként megnyerték - igaz, hetven év különbséggel - a nagy presztízsű Henryk Wieniawski Nemzetközi Hegedűversenyt, mely megnyitotta számukra a kapukat. Agata Szymczewska olyan neves koncerttermekben lépett már fel, mint a New York-i Carnegie Hall, a Kennedy Center Washington D.C.-ben, a londoni Wigmore Hall, a párizsi Théâtre des Champs-Élysées, az amszterdami Concertgebouw vagy a Sala Sao Paulo Brazíliában. A zeneakadémiai est során a kortárs lengyel zeneszerző, Mikolaj Górecki darabját adja elő, melyet két különleges zenekari darab, Weiner Leó Pasztorál, fantázia és fúga c. opusza és Debussy kvartettjének vonószenekari átirata fog közre.

Szólista: Agata Szymczewska (hegedű)

Műsor:
Weiner: Pasztorál, fantázia és fúga
M. Górecki: Concerto-Notturno hegedűre és vonószenekarra
----
Debussy: Vonósnégyes - vonószenekari változat

 

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady Sándor, író

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!