Jegyvásárlás


Program


Limerick

Limerick

A IX. NYÍRSÉGI LIMERICK BAJNOKSÁG DÖNTŐJE

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 2. szombat, 17:00

Limerick

9 év. 3287 nap. 78888 óra. Ennyi idő telt el azóta, hogy útjára indult Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye egyik legsikeresebb sportága, melynek legimpozánsabb versenyét minden évben a VIDOR Fesztivál keretein belül rendezik meg. Nem árulunk zsákbamacskát, amikor kihirdetjük, hogy idén sem marad el a Nyírségi Limerick Bajnokság. Megyeszerte több tucat lelkes versenyző írja 5 soros verseit egész évben, hogy a vidámság és derű legvidámabb hetén kiderüljön, ki állhat fel a dobogó legmagasabb fokára.

Illyés Ákos limerick-szakkomentáror és csapata várja a lelkes szurkolni és nevetni vágyókat a Bárány Frigyes Stúdió lelátóira!

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!