Jegyvásárlás


Program


LIKE A ROLLING STONE

LIKE A ROLLING STONE

Az este hamisítatlan házibuli-hangulatát Ónodi Eszter, Simon Kornél és Törőcsik Franciska idézi meg, a zenét a Bonus Track Band szolgáltatja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 27. szerda, 19:30

LIKE A ROLLING STONE

Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska, Simon Kornél és a Bonus Track Band közreműködésével

A pécsi Kodály Központ és az Ördögkatlan Fesztivál után az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei visszatérnek Budapestre! Bob Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!