Jegyvásárlás


Program


LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/3 - Sunwook Kim (zongora)

LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/3 - Sunwook Kim (zongora)

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy öt zeneműből álló Beethoven-blokk került. A művészi pályája hetedik évtizedét indító sikeres együttes a budapesti és nemzetközi zenei élet egyik kedvencét, Sunwook Kimet várja a Zeneakadémia színpadára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 14. szerda, 19:30

Zeneakadémiai bérlet 5/3  - Fókuszban Beethoven 2/1

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Művészeti vezető: Várdai István
Koncertmester: Tfirst Péter
Közreműködik: Sunwook Kim (zongora)

Műsor:

Beethoven: G-dúr zongoraverseny, op. 58
szünet
Beethoven: 7., A-dúr szimfónia, op. 92

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy öt zeneműből álló Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, és ezen a koncerten a 4. zongoraversennyel és a 7. szimfóniával folytatódik. A művek népszerűségét nem kell ecsetelni, minden idők legtöbbször előadott klasszikus zenei alkotásai közé tartoznak. A művészi pályája hetedik évtizedét indító sikeres együttes a budapesti és nemzetközi zenei élet egyik kedvencét, Sunwook Kimet várja a Zeneakadémia színpadára. Ezúttal nemcsak rendkívüli szólistaerényeit tárja elénk, hanem dirigensi adottságait, művészi elgondolásait is megismerhetjük a Beethoven-szimfónia vezénylésekor.

 

 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!