Jegyvásárlás


Program


LEVENDULA KIRÁLYLÁNY - Szilas Miklós

LEVENDULA KIRÁLYLÁNY - Szilas Miklós

Mesés zenejáték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 31. szerda, 11:00

Levendula királylány eltűnt a tihanyi várból. Az egész udvar a keresésére indul, de nem lelik sehol. A Kecskepásztor legény fülébe kedves madarától, a beszélő szajkótól jut el hír. Nosza hát, égen, földön, föld alatt, de még a vízben is keresni kezdi, keresteti a királylányt. Jön is a hírrel a békakirály fia:

- Sió, a Balaton tündére rabolta el, ott őrzi most vízalatti palotájában! Szerencsés véletlen és némi varázslat segítségével ott terem, és ezzel kezdetét veszi a szabadítás és a menekülés - amibe még a tihanyi visszhang is beleszól.

Írta és játssza: Szilas Miklós

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!