Jegyvásárlás


Program


Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo – némajáték élőzenével / MINIMATINÉ
2

Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo – némajáték élőzenével / MINIMATINÉ

Egyszerre humoros és költői a szavak nélküli showműsor, amely az életünket gúzsba kötő, minket gyakran megbéklyózó viselkedési mintákat mutatja meg a fonákjukról. Igazi családi, interaktív előadás sok színnel és humorral.

Aktuális előadások



MINIMATINÉ
Létra Kulturális Egyesület: Ab ovo
némajáték élőzenével

Az élőzenés némajáték igazi négy az egyben akció: négy bohóckaraktert testesít meg egyetlen színész, Marofka Mátyás, zenésztársa, Wagner-Puskás Péter segítségével. Kiindulópontként a négy, klasszikus vérmérséklet szerint jellemzett személyiségtípus szolgál: a szangvinikus, kolerikus, melankolikus és flegmatikus karakterek ezúttal fergeteges bohóctréfák formájában születnek újjá. Egyszerre humoros és költői a szavak nélküli showműsor, amely az életünket gúzsba kötő, minket gyakran megbéklyózó viselkedési mintákat mutatja meg a fonákjukról. Igazi családi, interaktív előadás sok színnel és humorral.

Előadja és rendezi:
Marofka Mátyás

Zenei közreműködő:
Wagner-Puskás Péter

Alkotók:
zeneszerző: Pető Marcell
látványtervező: Zubor Kata
művészeti munkatársak: Czakó Máté, Juhász Nóra, O. Horváth Sári

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa

Ajánló


Paloma Faith BRIT Award nyertes angol énekes és színésznő, akiben édesapja révén spanyol vér is csörgedezik. Zenéje a soul és…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!