Jegyvásárlás


Program


Lencsés-Horváth: Hamlet

Lencsés-Horváth: Hamlet

Lencsés-Horváth: Hamlet - a GÖFME előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 22. kedd, 19:00

Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete 1999-ben mutatta be a Hamlet című rockoperát, melyet 35 alkalommal játszottak az ország 15 városában, 2000-ben a zenei anyag kereskedelmi forgalomban is megjelent.
Egy évtized alatt felnőtt egy új generáció, akik számára újdonságot jelentett a klasszikus dráma zenés feldolgozása, így az Egyesület 2008-ban felújította az előadást. Azóta megint eltelt egy évtized, és az Egyesület megalakulásának 20. évfordulóján, 2018-ban ismét műsorra tűzi a rockoperát. Az alkotók a nagy, látványos tömegjelenetek helyett őszinte, érzelemdús játékkal kötik le a nézők figyelmét, Shakespeare klasszikus drámájából azokat a részeket emelték ki, amelyekről őszintén tudnak saját véleményt formálni a dráma eszmeiségét, hangulatát megőrizve. Megtartják mindazt a fiatalos lendületet, odaadást, szívből jövő játékot, mely révén a rockopera sikert aratott, viszont az elmúlt évek tapasztalatai is beépülnek az előadásba. Így változik a rendezés, a hangszerelés, egy új dal és két új szerep teszi teljesebbé a zenés drámát.
Az előadást bátran lehet totális színháznak nevezni, hiszen a 14 tagú zenekarral élőben megszólaló dalok mellett próza, tánc, mozgásszínház, videotechnika teszi teljessé az élményt.
Az alkotók a korábbi előadás erősségeinek megőrzésével, új színekkel, dalokkal, némi humorral, pergőbb rendezéssel emlékezetes estét kívánnak szerezni mindazoknak, akik már ismerik a rockoperát, illetve azoknak is, akik még nem látták.

Főbb szerepekben: Géczi András, Miklós Krisztina, Herczenik Anna, Békefi László, Pálfalvy Attila, Janovszki Zsolt, Takáts Máté.
Zenei rendező: Lencsés Balázs
Rendező: Horváth Zoltán

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!