Jegyvásárlás


Program


Lemezjátszó - Beatles

Lemezjátszó - Beatles

A Fülesbagoly bemutatja: LEMEZJÁTSZÓ
Vol 6.: The Beatles - Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
Lemezelemző: Petruska András
Házigazda: Horváth Gergely

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 24. kedd, 19:00

Egy új, az országban is egyedülálló programsorozatot indítunk el, ahol minden alkalommal egy bakelit lemezt hallgathat meg a közönség a B32 Galéria és Kultúrtérben.

A legmeghatározóbb, évfordulós albumokat játsszuk le nektek a Rock’n’Roll történelem legnagyobbjaitól. A programsorozat nívóját Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője biztosítja, aki a hazai könnyűzenei élet sztárjaival az adott lemez koncepciójáról, háttértörténetéről beszélget.

Célunk, hogy a könnyűzene évtizedek óta a mai napig meghatározó formátuma, az album újra visszanyerje népszerűségét, értékét.

A lemezjátszás minőségéről az Audio-Technica és a KV2 Audio Hungary gondoskodik.

„A hallgatás élmény.  Játsszuk le!”

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!