Jegyvásárlás


Program


LélekLÉGzés HANG-SZÍNPAD 3. ea.

LélekLÉGzés HANG-SZÍNPAD 3. ea.

Hang-Színpad komolyzenei bérlet
Folytatjuk a tavaly elkezdett komolyzenei programot.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 3. szombat, 15:00


A Polgár Centrum Hang-Színpad előadásai különleges művészi élménnyel várják a kedves nézőket. Nem hangversenyek a szó általános értelmében, ahol a hallgató figyelmesen ül, majd hazamegy. Beavató előadások ezek, ahol a műsorvezető segítségével megismerjük a zeneszerzők életét, lelkivilágát, valamint az előadók kapcsolatát hangszereikkel és a zeneművészettel.

Műsorvezető: Székely Edit


LélekLÉGzés

HANG-SZÍNPAD

komolyzenei bérlet 3. előadása
2018. március 3. szombat 15 óra

Az első pillanat és az utolsó rezdülés összekötő íve. Különleges művészi „közös játék” kortárs tánccal, énekhanggal és fuvolaszóval.

A klasszikus zeneirodalom alkotásaiból válogatunk, a barokk muzsikától a romantikus és impresszionista zenékig.

 

Vendégművészek:

Bauer Éva – ének

Perfalvy Tünde – tánc

Lengyel Zoltán–zongora

Házigazda és fuvolaművész: Székely Edit

 

Helyszín: Újpesti Polgár Centrum, Kamaraterem

1042 Budapest, Árpád út 66.

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!