Jegyvásárlás


Program


Samsara Quartet
3

Samsara Quartet

„A világ csupa ritmus, hangzás és vibráció. Az oxigénatomok dúrban szólnak, a fűszálak énekelnek, és minden, ami körülvesz minket, zene” – erre az elgondolásra épül Lantos Zoltán OpenSource elnevezésű formációjának 2018-ban megjelent, Sonaris című bemutatkozó lemeze, amelybe a hegedűs-zenekarvezető a keleti filozófiák iránti, régóta tartó szenvedélyét is belekomponálta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 20:00

Közreműködik:

Lantos Zoltán - hegedűk, elektronika
Tálas Áron - zongora, billentyűs hangszerek
Fonay Tibor - basszusgitár, nagybőgő
Csízi László - dob
Andrew J - élő elektronika

„A világ csupa ritmus, hangzás és vibráció. Az oxigénatomok dúrban szólnak, a fűszálak énekelnek, és minden, ami körülvesz minket, zene” – erre az elgondolásra épül Lantos Zoltán OpenSource elnevezésű formációjának 2018-ban megjelent, Sonaris című bemutatkozó lemeze, amelybe a hegedűs-zenekarvezető a keleti filozófiák iránti, régóta tartó szenvedélyét is belekomponálta. A modern jazz és az indiai zene, a bulbul tarang nevű tradicionális hangszer hangja és az élő elektronika, a post bop ritmusok és a tálaképletek frigye természetes és magától értetődő – minden bizonnyal Lantos Zoltán indiai útjainak köszönhetően, melyek során elmélyült tudást szerzett erről a kultúráról. Az OpenSource zenéjében a hegedű ritkán hallható módon, elektronikus és groove-centrikus közegben szólal meg. Mindezt átjárja a keleti zenékre jellemző, meditatív minimalizmus, ami a hallgatót spirituális dimenzióba csábítja. A ritmusszekció pedig – DJ-vel és élő elektronikával kiegészülve – szinte táncolhatóvá teszi ezt a lebegést. „Az Open Source zenészei az együttes vezetője mellett Tálas Áron (zongora, billentyűk), Fonay Tibor (bőgő, basszusgitár) Csízi László (dob) és Andrew J (elektronika) – ötük játéka olyan egyszerűen olvad egybe, mint a természet hangjai, amikor az ember a hajnali erdőben hallgatózik”.

(Csabai Máté kritikájának felhasználásával)

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!