Jegyvásárlás


Program


Lackfi János- Szabó T. Anna- KÖLTŐREVÜ - ÖRÖM, BÁNAT, ÉLET, HALÁL

Lackfi János- Szabó T. Anna- KÖLTŐREVÜ - ÖRÖM, BÁNAT, ÉLET, HALÁL

A mai költészet színes, mint a tűzijáték. Egy kis zenével megbolondítva a legpikánsabb gasztroélményt nyújtja. Mind a tíz ujjunkat megnyaljuk utána.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 29. szerda, 19:00

A költők sztoriznak, viccesek, őszinték, kegyetlenek, mélységesek. A versek táncolnak, dalolnak, törnek-zúznak, felrepülnek, elsüllyednek, elringatnak, felráznak.

Az irodalom a legvadabb utazási iroda, ezer éveken és ezer kilométereken
vágtatunk át, hogy landoljunk végül a saját életünkben, amely földig ér és égig ér.

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Ajánló


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!