Jegyvásárlás


Program


Labor. Nyílt Foglalkozások

Labor. Nyílt Foglalkozások

Labor
Kísérletezzünk együtt!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 3. péntek, 19:30

Ez egy havi rendszerességgel megrendezésre kerülő program, ahol betekintést nyerhettek a II. éves drámainstruktor hallgatók munkájába. Mi több: Ti is a részeseivé válhattok, sőt, nélkületek mit sem érne az egész! Alkalmanként különböző foglalkozásokkal várunk Titeket az aktuális repertoárunkból. A foglalkozások sora igen színes: egy része egyetemi feladatként jött létre, mások pedig egy-egy csapat szabadidős projektjei. Vannak már kipróbált és jól bevált
workshopok, de lesznek foglalkozás - premierek és nagy “Most ugrik a majom a vízbe!” helyzetek. Hogy mitől köthetőek mégis egy csokorba? Mindegyik szívügyünk, és szeretnénk minél többetekkel megosztani. A labor tehát egy terep a kísérletezésre, fejlesztésre és fejlődésre, tudáscserére és tapasztalatszerzésre.
Az aktuálisan meghirdetett alkalom konkrét programjáról mindig az adott eseménynél értesülhettek, további részleteket pedig a foglalkozások leírásánál találtok.

Van, hogy egyszerre két 90 perces foglalkozás is megrendezésre kerül a Labor estéken. Ezek mindig külön termekben zajlanak majd. Ajánlott, hogy kényelmes ruhában jöjjetek.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!