Jegyvásárlás


Program


La guitarra flamenca - Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

La guitarra flamenca - Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 19:00

A sevillai flamenco gitárművész, Oscar Guzmán számos európai, tengerentúli és ázsiai nagyváros után Budapesten is bemutatkozik La Calle de Recuerdo (Az Emlékek Utcája) című szólólemezével. Oscar Guzmán gitárjátéka varázslatos utazásra invitál: megidézi a sevillai napfényt, Granada hegyeit, Cádiz aranyló óceánpartját. Egyszerre tárja elénk a flamenco zenei kincsének lírai lágyságát és mélyről fakadó komorságát. A koncerten megjelenik a flamenco klasszikus felállása, az ének-gitár-tánc improvizatív együttműködése, ám a fő szerep a gitáré lesz. Oscár Guzmán csodás dallamai Keck Mária flamenco művész énekével, táncával és Böröcz Petra flamenco táncos mozdulataival fonódnak egybe.

A Oscar Guzmán olyan mesterek támogatásával kezdte pályáját, mint El Moro, Mario Cortés, Manolo Franco, José Luis Postigo és a kiváló Rafael Riqueni. Már karrierje kezdetén bejárta koncertjeivel Európát és Dél-Amerikát. Számos flamenco gitár versenyen ért el kiemelkedő teljesítményt Spanyolországban és Olaszországban. 2007-ben például második helyezéssel díjazták a „Niño Ricardo” II Nemzetközi Flamenco Gitár Versenyen.
A flamenco olyan jeles képviselőivel működött együtt, mint Pepe de Lucía, Pedro Sierra, vagy Ana Reverte. 2004 óta intenzíven koncertezik külföldön is. Meghívást kapott Argentínába, Ausztriába, Ausztráliába, Bulgáriába, Kanadába, Chilébe, Kínába, Ciprusra, Csehországba, Szlovákiába, Dániába, Finnországba, Norvégiába, Svédországba, Franciaországba, Németországba, Hollandiába, Olaszországba, Svájcba, Magyarországra, Macedóniába, Máltára, Marokkóba, Iránba, Montenegróba, Lengyelországba, Peruba, Oroszországba, Szaud-Arábiába, Szingapúrba, Törökországba, Ukrajnába.
Első albuma La Calle de Recuerdo (Az Emlékek Utcája) címmel jelent meg. A lemezen többek között Pepe de Lucia és Ramón el Portogués működnek közre.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!