Jegyvásárlás


Program


L1-est(ek) IZP módra (Berger/Béres/Bot/Györke/Kovács/Rab-Kuti/Whandal)

L1-est(ek) IZP módra (Berger/Béres/Bot/Györke/Kovács/Rab-Kuti/Whandal)

A már megkezdett „L1-est(ek)” előadóinak körét bővítik az NKA Imre Zoltán Program támogatásával annak célcsoportját jelentő fiatal és pályakezdő alkotók produkcióival; különösen nagy figyelmet fordítva arra, hogy a művészeknek mentorálásában is segítenek, valamint online és offline interjú-sorozattal a nézőknek és egymásnak is bemutatják az alkotókat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 15. kedd, 19:00

Bot Ádám: #goshiwon work in progress – 20’ – Stúdió színház

Rab-Kuti Alexandra: Beszélek róla! – 15’ – L1 terem

Syporca Whandal: No Content – kiállítás-performansz a szünetekben

Györke Tímea és Béres Bíborka: Hangoló II – 15’ – Tetőterem

Kovács István: Terra-pia – 20’ – Hangár

Béres Bíborka: metime – 10’ – Hangár

Berger Gyula és a ZéróPlusz Táncművek: Éntérképek – 15′ – Stúdió színház

Az L1 Egyesület igyekezett olyan előadásokat meghívni, ahol az alkotó a független kortárs tánc stílusból érkezve alkot, és társművészeket hív a produkció megvalósításához (mert az egyesület is elkötelezetten vallja a társművészetekkel való együttműködést, s egyben az összművészetiséget). Ezen kívül olyan produkciókat mutatnak be, amik már a korábbi években debütált, de még nem teljes vagy időközben változtatásokkal újragondolt darabok; vagy akár majd csak az idei évben bemutatásra kerülő munkák. Minden esetben olyan előadásokat hívtak meg, amiknek szükségük van támogató közegre és megjelenési lehetőségre.
Az adott estek alkalmával a már L1-művészek munkáit kiegészítik a nem L1-művészek munkájával. Így egy szakmai közegbe ágyazva jelennek meg az alkotások.

Az L1 Egyesület szervezői támaszkodnak a közel 20 éves fesztivál-szervező tapasztalatukra; az elmúlt években sikeresen megrendezett „L1-est(ek)” sorozat eredményeire. Ezen kívül Ladjánszki Márta alkotói, előadói és pedagógiai tapasztalatait felhasználva szakmai (egyfajta mentori) segítséget nyújt azon darabok alkotóinak, akik még „küzdenek” a bemutatójuk óta felmerült kérdésekkel, és konzultációra van szükségük. Továbbá nem hagyják magukra sem a nézőket, sem a megjelenő előadókat. Bekapcsolják a meghívott művészeket azokba az estekbe is, ahol nem előadással vannak jelen, ezzel serkentik az egymásra figyelést és a szakmai közeg jelenlétét. Beszélgetések, interjúk formájában online és offline portrésorozat keretében ismertetik meg az érdeklődőket a kiválasztott művészekkel és alkotásaikkal.

Az L1 Egyesület hosszú távú partner-helyszíne, a Bakelit Multi Art Center fogadja be a rendezvényt.

Az L1-est(ek) IZP módra
Fő szervezője: L1 Független Művészek Közhasznú Egyesület
Művészeti vezető, program-kurátor, házigazda: Ladjánszki Márta (L1-tag)
Fordítás: Varga Zsolt (L1-tag)
Kiadvány-szerkesztés, grafika: Korolovszky Anna
Portrék és kollázs-képek: Syporca Whandal (L1-tag)
Bemutatkozó interjúk: –odorik–
Fő dokumentáció: Lajti Balázs, Kovács István (L1-tag)
Sajtókapcsolat: Naszály György

Fő támogatók: L1 Egyesület, EMMI, NKA IZP Ideiglenes Kollégiuma

Befogadó/együttműködő helyszín/partner:
Bakelit M. A. C., Fészek Fotó Stúdió

Média partner: Táncművészet, Színház Online
A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

 

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!