Jegyvásárlás


Program


Kurt Elling / BTF 2018

Kurt Elling / BTF 2018

Közreműködik: Stu Mindeman – zongora, Clark Sommers – nagybőgő, John McLean – gitár, Jeff "Tain" Watts – dob

A Grammy-díjas Kurt Elling a világ legkiválóbb jazzénekesei közé tartozik. A DownBeat kritikusai tizennégy egymást követő évben szavazták meg őt a legjobbnak, a jazzkritikusok szövetsége (Jazz Journalists Association) pedig nyolcszor választotta az év férfi énekesének. Az elnyert nemzetközi díjak mellett egy tucatszor jelölték Grammy-díjra.

A The Questions címet viselő legújabb stúdiólemezével Kurt Elling a jelen történelmi helyzetre, korunk szorongásaira reagál. A lemezen, amelynek társproducere az ünnepelt szaxofonos, Branford Marsalis (NEA Jazz Master), színpompás, ellenállhatatlan zenei párbeszéd bontakozik ki. Elling arra biztat mindannyiunkat, hogy tanuljunk meg együtt élni a nagy kérdésekkel, s miközben saját válaszainkat keressük, legyünk elég bátrak szembenézni félelmeinkkel.

A lemez Bob Dylan A Hard Rain’s A-Gonna Fall című dalának lendületes feldolgozásával kezdődik, és a Skylark sóvárgó hangjaival ér véget. Az izgalmas, különleges és inspirált válogatás kérdéseket tesz fel és gondolkodásra sarkall. A dalok olyan témákat feszegetnek, mint bánat és megváltás, a szerelem sorsfordító ereje vagy az összetört és gyógyuló szív.

 

Ajánló


Vajon hány ember életében okoztunk eddig maradandó károsodást? Hiszen öntudatlanul is hatással vagyunk…

Andrea Bocelli napjaink egyik énekes géniusza, aki világszerte a legmagasabb szakmai elismeréseket és…

Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a…