Jegyvásárlás


Program


Krizsó Live Act – Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár / LISZT ÜNNEP 2021

Krizsó Live Act – Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár / LISZT ÜNNEP 2021

Vranik Krisztián szólóprodukciója dalformába öltött kísérletek: utazások mélységekbe, sötétségekbe. A Nu-Triphoptól az elektronikus zenéig sok mindent megmozgató produkcióban Csordás Zita (Mayberian Sanskülotts) és Subicz Gábor trombitás, zeneszerző működik közre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 20:30

Krizsó Live Act – Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár / LISZT ÜNNEP 2021

20.30 Nagyszínpad
KRIZSO LIVE ACT
KÖZREMŰKÖDIK: Saiid, Pion István, Horváth Kristóf (Színész Bob)

A program a rendezvény idején érvényben lévő szabályok szerint látogatható. Kérjük, a program előtt tájékozódjon a belépésre vonatkozó aktuális házirendről a Liszt Ünnep honlapján.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!