Jegyvásárlás


Program


Krizshow – vendégek: Máté Gábor, Kemény Dénes

Krizshow – vendégek: Máté Gábor, Kemény Dénes

Krizshow - Krizsó Szilvia talk show-ja az Átriumban
vendégek: Máté Gábor, Kemény Dénes

A Krizshow sokkal több, mint beszélgetős est.

Havonta egyszer az amerikai „talk show-k” világát idézi, a „talk” mellett tehát nagy hangsúlyt kap a „show” is. Meglepetésvendégek, filmes és színpadi jelenetek, humoros játékok, izgalmas kérdések teszik különlegessé ezeket az estéket. 

A vendégek a hazai gazdasági élet és művészvilág prominensei közül kerülnek ki, lesznek köztük sportolók, zenészek, írók, üzletemberek, műsorvezetők, színészek. Ami közös bennük: minőségi teljesítményük, emberi tartásuk megkérdőjelezhetetlen és szórakoztatóan tudnak mesélni sikereikről és kudarcaikról is.

Krizsó Szilvia egyedi humora és az a képessége, hogy másokat megnyisson, garanciát jelentenek a minőségi szórakozásra, a valódi színházi élményre. Az önfeledt nevetés és az elgondolkoztató csendek katartikus színházi élményeket adnak. 

Az egyes produkciók heti rendzerességgel láthatók az ATV képernyőjén, de nem pótolják a személyes jelenlétet, mert a színpad és a nézőtér között áramló energia olyan különleges és varázslatos hangulatot teremt, amelytől a szereplők és a közönség együtt lüktető és egymást erősítő közösséggé válik. 

Ajánló


Az évad közepére kerül 2019-ben az operabemutató: július 26-án és 27-én láthatja a…

A "Sukhishvili" hagyományos grúz és különböző klasszikus táncokat ötvöző műsort mutat be első…