Jegyvásárlás


Program


KÖZÉLETI AKADÉMIA- "Járt utat a járatlanért igenis add! "  Limpár Imre szakpszichológus előadása.

KÖZÉLETI AKADÉMIA- "Járt utat a járatlanért igenis add! " Limpár Imre szakpszichológus előadása.

KÖZÉLETI AKADÉMIA- "Járt utat a járatlanért igenis add! "
Limpár Imre szakpszichológus előadása.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 6. szerda, 18:00

Sikeres bárki lehet, de nem akárki. Mi az alapvető különbség, ami elválasztja az akárkit a bárkitől, s végül a szerencsétlen sorsot a szerencsés létezéstől? Meghívott előadónk transzgenerációs tégláknak nevezi azokat a súlyokat, melyek jelentősen megnehezítik a saját mindennapjainkat. Ezek olyan ártatlannak tűnő mondatok, mint épp a "Járt utat járatlanért ne hagyjuk el!" sokak által kedvelt passzusa is. Számtalan ilyet hallunk gyerekkorunkban valamennyien, csakhogy ezek lélektani igazsága korántsem annyira evidens és igaz, mint hisszük. Ha kezünkbe akarjuk venni sorsunkat és nem csak sodródni a hajszoltság rabigájában, szükségesnek látszik, hogy felismerjük saját belső elakadásainkat.
Ehhez kíván hiánypótló segítséget nyújtani az előadás.

Belépő: elővételben 1000 Ft, napján 1500 Ft

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!