Jegyvásárlás


Program


Közéleti Akadémia előadássorozat:Önbizalmunk (ál)arcai - Limpár Imre szakpszichólogus előadása

Közéleti Akadémia előadássorozat:Önbizalmunk (ál)arcai - Limpár Imre szakpszichólogus előadása

„Hiszem, hogy mindig van másik Út, hogy mindig tehetünk mást, mint amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás. Sikeres bárki lehet, de mégsem akárki.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 14. csütörtök, 18:00

Mottó: „Annyira hozzászoktunk, hogy mások előtt álarcot öltsünk, hogy végül már saját magunk előtt is álarcban jelenünk meg.” (Francois de La Rochefoucauld)

Önbizalom. Vágyunk rá, de fétünk is tőle! Misztikus is a téma, de máskor már elcsépelt, mégis vonz bennünket, hátha végre kiderül a titok, amiről sejtjük, hogy nincs, de olyan jó lenne mégis megtalálni. Vagy így, vagy úgy, időnként mindenki beszél róla, a szájunkra vesszük, aztán unjuk, hogy már megint ide lyukadmnk ki. Vége lesz ennek? Vége lehet?

Ezeket a kérdéseket tettük fel elöljáróban: Mit tehetünk érte? Mennyire van a mi kezünkben az önbizalmunk erősítése? Hogyan lehetséges mindez és mik a veszélypontok, amire figyelni érdemes?

Meghívott előadónk Limpár imre, tanácsadó szakpszichológus valtja, hogy mindig van másik Út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás, ennek gyakorlati vonatkozásait mutatja meg az előadás során.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!