Jegyvásárlás


Program


Közéleti Akadémia előadássorozat:Önbizalmunk (ál)arcai - Limpár Imre szakpszichólogus előadása

Közéleti Akadémia előadássorozat:Önbizalmunk (ál)arcai - Limpár Imre szakpszichólogus előadása

„Hiszem, hogy mindig van másik Út, hogy mindig tehetünk mást, mint amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás. Sikeres bárki lehet, de mégsem akárki.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 14. csütörtök, 18:00

Mottó: „Annyira hozzászoktunk, hogy mások előtt álarcot öltsünk, hogy végül már saját magunk előtt is álarcban jelenünk meg.” (Francois de La Rochefoucauld)

Önbizalom. Vágyunk rá, de fétünk is tőle! Misztikus is a téma, de máskor már elcsépelt, mégis vonz bennünket, hátha végre kiderül a titok, amiről sejtjük, hogy nincs, de olyan jó lenne mégis megtalálni. Vagy így, vagy úgy, időnként mindenki beszél róla, a szájunkra vesszük, aztán unjuk, hogy már megint ide lyukadmnk ki. Vége lesz ennek? Vége lehet?

Ezeket a kérdéseket tettük fel elöljáróban: Mit tehetünk érte? Mennyire van a mi kezünkben az önbizalmunk erősítése? Hogyan lehetséges mindez és mik a veszélypontok, amire figyelni érdemes?

Meghívott előadónk Limpár imre, tanácsadó szakpszichológus valtja, hogy mindig van másik Út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás, ennek gyakorlati vonatkozásait mutatja meg az előadás során.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!