Jegyvásárlás


Program


Kövek

Kövek

KÖVEK
az idő mint emlékezet
etűdök looperre és egy színésznőre
Készült Michael Cunningham Az órák című könyve alapján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 25. péntek, 19:30

Alkotók:
Kónya Merlin Renáta
O. Horváth Sári
Szirtes Edina Mókus
Widder Kristóf

Asszisztens:
Demeter Anna

„Egy reggel korán keltem, szokatlanul üde voltam és friss, és úgy éreztem, minden csupa lehetőség. És emlékszem, azt gondoltam, hogy innen kezdődik a boldogság. Ez a kezdete. És persze mindig egyre több jön. Nem jöttem rá, hogy nem a kezdet volt. Maga volt a boldogság. Az volt a pillanat. Épp akkor.”

„Ideje, hogy véget érjen a nap. Partikat rendezünk, elhagyjuk a családunkat, hogy egyedül éljünk, kínlódunk, hogy olyan könyveket írjunk, amelyek minden tehetségünk, állhatatos erőfeszítéseink és legtúlzóbb reményeink dacára sem változtatják meg a világot. Éljük az életünket, tesszük, amit teszünk, aztán elalszunk, ilyen egyszerű és hétköznapi az egész.”

A Kövek története három nő életének fontos pillanatát mutatja be: Clarissa Vaughan, Laura Brown és Virginia Woolf élete és gondolatai elevenednek meg előttünk monodráma formájában. A sorsok bár más-más korban játszódnak, a három nő alakja és történetük a Mrs. Dalloway című könyv által összefonódik: Virginia éppen írja, Laura – aki az amerikai háziasszonyok egyhangú életét éli valamikor az 50-es évek Amerikájában – olvassa a történetet, Clarissa – akit HIV-fertőzött barátja, Richard az azonos személynevéből kifolyólag Mrs. Dalloway-nek nevez – pedig éli azt a sorsot, amit Virginia Woolf a papírra vetett.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!