Jegyvásárlás


Program


Korai Trancemission, előzenekar: Phantasy Bureau

Korai Trancemission, előzenekar: Phantasy Bureau

Az idén 27 éves Korai Öröm zenekar tagjaiból alakult formáció visszatérés a pszichedelikus gyökerekhez.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 30. szombat, 21:00

Korai Trancemission

A monoton, minimál dob és basszus feszültségét a percussion játéka oldja. A különleges khoomei ének, fuyara és doromb mellett, a gitár ethno hangzása és a szintetizátorok acid tónusa is utat tör. Megalakulása óta számtalan külföldi és hazai koncertje mellett az Ozora Fesztivál nagyszínpadán is, 25 ezer fős közönség előtt, nagy sikerrel szerepelt, amelyről videoklip is készült.

Közreműködők: Csányi Viktor, Jócsik János, Kovács Andors, Paizs Miklós, Borosi Gábor, Domokos Tibor, Kilián Zoltán

Phantasy Bureau

A 2016-ban alakult Phantasy Bureau egy budapesti alternatív/synth/new wave zenekar. A kezdeti döccenők után a trió formátum (szinti-dob-basszus) szilárdult meg, az idei évet a banda már az új hangzás bejáratásának szentelte. Az év elején felvették új háromszámos anyagukat, a dalok keverését pedig rendhagyó módon más-más hangmérnökre bízták. Ennek a kislemeznek az előfutára a Your True Nature c. szám és az ahhoz forgatott videóklip (https://www.youtube.com/watch?v=PX39ApcrqWQ).

Közreműködők: Szabó Pál Tamás, Molnár 'Doki' Gergely, Horváth Mátyás

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!