Jegyvásárlás


Program


Könnyek nélkül

Könnyek nélkül

zenés est
Dávid Zsuzsa rendező sorozatának újabb színésznője Muráti Lili. A Könnyek nélkül című monodráma Muráti Lili életének legizgalmasabb és legdrámaibb időszakát mutatja be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 11. kedd, 19:00

Muráti Lili. Róla szól a történet. Az egyik legszebb és legnépszerűbb színésznőről. És arról a kalandos életútról, mely úton mennyet és poklot bejárt. Bálvány volt, itthon is, Spanyolországban is, ahová 1945 után a sors vetette.

Varga Zsuzsanna számára nagy kihívás a Könnyek nélkül című előadás, hiszen egyedül van a színpadon, énekel, mesél, boldog és boldogtalan, toprongyos és elegáns. Egy vérbeli színésznő hasonmása. Muráti sosem volt maníros, nem affektált, mint sok korabeli pályatársa. Mindig önmagát adta. Megtehette, szép, vagány és izgatóan erotikus lénye hódított. Muráti Lili a férfiak szívét megdobbantotta, köztük olyan nagyokét is, mint Jávor Pálét vagy Páger Antalét és Básti Lajosét. A korabeli nők rá akartak hasonlítani, öltözködését utánozták.

 

 Az előadás elröpíti a nézőket 1941-től egészen a felszabadulásig. De ez a felszabadulás mit hozott Muráti Lilinek és férjének, Vaszary János színházigazgatónak, írónak, rendezőnek? Kitaszítottságot.

 

Muráti Lili nem kalandvágyból ment világgá, hanem politikai emigránsként. Politikai vétséget, pláne bűnt, nem követett el.

 

 

Vaszary János Zörgetik az ajtót című kötetének felhasználásával Marton Mária és Dávid Zsuzsa írta színpadra a különösen izgalmas életű színésznő sorsát.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!